Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 29 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

SKATE PARK LESCE

KJE ROLATI - SKATE PARKI
AddThis Social Bookmark Button

 

Image

Da ponovno omenimo skate park Lesce smo se odločili iz razloga, ker je po naši oceni najlepši skate park na Gorenjskem. Lepo je urejen, lepi objekti, ima urejeno parkirišče. Ljubiteljem narave pa ponuja prelep razgled na hribe v okolici. Vse pohvale tudi ostalim parkom v bližini saj je gorenska regija po parkih med močnejšimi.

 

Park je postavljen na lepi lokaciji med naseljem Lesce ter avtocesto Lj-Jesenice, kjer ga je pred leti otvorilo športno društvo Vitra.

V osnovi je zgrajen v firmi Metalles, kar lahko vidimo tudi po njihovi značilni modri barvi. Modre plošče so privijačene na pocinkane profile. Podjetje Metalles je skate park tudi testiralo – testirali so materiale in nagibe vseh objektov, poleg tega pa so svoje objekte dodelali tudi uporabniki parka. Ti objekti so v drugi barvi, tako da se vidi, koliko truda so vložili.

Skate park ima v bližini tudi parkirni prostor in je obdan z zaščitno ograjo, tako da nas med rolanjem ne more na hitro presenetiti kakšna »stranska sila«.

Stoji na lepi gladki površini, ki je brez razpok in lukenj. Lepo skrbijo tudi za red in čistočo, po parku so tudi označbe, da je potrebno smeti metati v koše. Za to je v parku poleg čistega okolja še dodaten razlog, saj lahko smeti tudi poškodujejo nekoga, ki bi ponesreči zapeljal nanje.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top