Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 55 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

SKATE PARK JARUN (CRO)

KJE ROLATI - SKATE PARKI
AddThis Social Bookmark Button

Ali radi rolate aggressive in ste doma v bližini hrvaške  meje?


Ni problem, skočite malo na obisk k sosedom v lepo urejen skate park, ki se nahaja ob jezeru Jarun. Rolanje v parku je popolnoma brezplačno.

 

 

Park se nahaja ob jezeru Jarun le nekaj kilometrov iz centra Zagreba in je odmaknjen približno 30 metrov od roba rolerske poti Jarun, ki vodi okoli jezera. V parku se nahaja half pipe, štirje večji objekti in dve slide mizici. Vsi objekti so izdelani lično in delujejo neuničljivi, kar je velik plus na dolgi rok. Površina tal je gladka in brez lukenj po površini. Lično izdelana ograja okoli parka z dodanimi smetnjaki daje tudi prijeten občutek. Plošče na objektu so kovinske. Objekti so zaprti tudi iz strani z kovinskimi ploščami tako, da preprečijo nabiranje smeti pod parkom. Kakorkoli ta objekt je postavljen fiksno in očitno bo vedno stal tam.

Pri testiranju parka je bilo malo problema pri skokih, saj je težko pridobiti primerno hitrost. Testiral sem iz obeh strani in park kar nekako zamori hitrost. Krivine in nagibi so pravilni in idealni za rolanje. Kar se tiče slide-anja so mizice lepo izdelane na pravi višini. Okoli parka so tudi drevesa ki v bližini naredijo malce sence.


Dostop z avtomobilom ni mogoč, parkirišče je oddaljeno cca. 1 km in tudi v bližini ni možnosti za nakup vode ali podobnih stvari. Dostop reševalnega vozila je mogoč čisto do objektov. V popoldanskem času se je nabralo veliko privržencev aggressive rolanja. Še posebej mi je bilo všeč da so rolali mladi, stari okoli 12-14 let kar pomeni, da je aggressive rolanje še vedno popularno med mladimi.

 

 

 

 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top