Pasica

KDO JE Z NAMI

Prisotni 20 gostov .

ANKETA

DIMENZIJA KOLES NA MOJIH ROLERJIH?
 
Pasica

ČELADA V SEZONI 2014 OBVEZNA

VZDRŽEVANJE OPREME - OSTALA OPREMA
AddThis Social Bookmark Button

uvodnaZaradi varnosti vseh naših rolerskih privržencev smo se odločili narediti korak dlje, zato vas obveščamo da je čelada v rolerski sezoni 2014 obvezna. V prispevku si lahko preberete zakaj.

 

 

 

 

Glede na lanskoletni pripetljaj smo imeli bolj kot ne, srečo v nesreči, zato smo se v letošnji sezoni odločili narediti korak dalje kar se tiče varnosti. Rolerska statistika v Sloveniji razkriva, da so hitrosti pri rolanju vedno višje, zato je čelada skupaj z ostalo zaščitno opremo vedno bolj nujna in zaželjena.
Pri ROLANJE.EU smo imeli v preteklih letih tri zabeležene padce naših članov, ki so se na žalost končali z obiskom bolnišnice, kar je pa razmeroma malo, glede na to da smo aktivni že od leta 1995 in da je z nami rolalo že ogromno število ljudi.
K sreči tudi nekateri svetovni trendi obravnavajo nošenje čelade kot svojevrsten statusni simbol, kar pri ROLANJE.EU z veseljem pozdravljamo in hvalimo, zato smo se tudi sami odločili, da znotraj kluba in rolerskih srečanj stvari spremenimo na bolje in zaščitimo vse svoje privržence.
Lansko leto smo na daljšem relacijskem rolanju komaj prepričali eno naših zvestih rolerašic naj nosi čelado med rolanjem, kar pa nam je bila na koncu tudi izjemno hvaležna in vesela, saj ji je nošenje čelade rešilo resne poškodbe glave in skoraj zagotovljenega obiska na urgenci.
Opazili smo, da skorja 80 % naših obiskovalcev že samoumevno nosi čelade, zato smo z začetkom letošnjega leta prišli do zaključka da je ČELADA OBVEZNI DEL ZAŠČITNE OPREME V ROLERSKI SEZONI 2014*.

Ekipa ROLANJE.EU vam svetuje, da izkoristite sezonska znižanja v športnih trgovinah, saj je prvo letošnje rolanje že pred vrati! Storite tisti korak naprej skupaj z nami in v znak podpore športu in portalu ROLANJE.EU investirajte v čelado, da lahko še naprej beležimo izjemne in zabavne rolerske trenutke brez poškodb :)
Za kakršna koli vprašanja in svetovanje smo vam vedno na voljo.

Rolerski pozdrav,

ROLANJE.EU

*Čelade ni potrebno nositi edino na prvem rolerskem dogodku na relaciji Kranj - Škofja Loka, na skupnskih drsanjih in seveda na Oviratlonu 2014.

O OSTALI ZAŠČITNI OPREMI SI LAHKO PREBERETE TUKAJ!

 

 

 

Comments   

 
+2 #1 RE: ČELADA V SEZONI 2014 OBVEZNARade 2014-02-14 21:24
Pametna odločitev za v novi sezoni. Zaščita pride še kako prav in prepreči najhujše. Pohvalna poteza. Upam, da se je bomo/bodo držali vsi.
 

Če želite napisati komentar se prijavite ali registrirajte.

Počakaj sekundo...
top